26 de setembre de 2020 26/9/20

A judici per agredir a una parella homosexual que no va voler anar-se amb ell “de putes”

A judici per agredir a una parella homosexual que no va voler anar-se amb ell “de putes” - (foto 1)
  • L'home els va propinar punyades i colps per tot el cos quan tornaven els tres d'unes noces i es va assabentar de la seua condició sexual

 L'Audiència Provincial de València jutja aquest dimarts a un home acusat d'agredir, amenaçar i menysprear per la seua orientació sexual a una parella homosexual.

Els fets, segons expliquen des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, van ocórrer el 26 d'agost de 2017, quan l'acusat i les víctimes tornaven en el cotxe conduït per una quarta persona de la celebració d'unes noces. A l'altura del terme de Paterna, l'acusat es va dirigir a la resta dels ocupants del vehicle per a proposar-los anar “de putes”.

Però les víctimes es van negar a això després d'adduir que eren parella i eren gais. En aqueix moment, segons el relat del Ministeri Públic, l'encausat “va traure foc pels queixals”, li va propinar una punyada a un dels perjudicats i va obligar el conductor a detindre el cotxe. Amb posterioritat, va traure a les víctimes a empentes del turisme, els va començar a insultar amb ànim de menyscabar la seua dignitat per la seua orientació sexual i va començar colpejar-los al cap i tot el cos. Els perjudicats van eixir fugint i van avisar per telèfon a una amiga seua. Llavors, l'acusat va tornar al lloc dels fets de nou i va tornar a increpar-los per aquesta crida.

L'acusació pública sosté que els fets són constitutius d'un delicte d'odi, dos delictes lleus de lesions i dos delictes d'amenaces lleus i demana per ells per a l'acusat un any i tres mesos de presó i diverses multes.

Pujar