elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jornada decisiva als circuits femenins de tecnificació sub 23 i sub 18

Jornada decisiva als circuits femenins de tecnificació sub 23 i sub 18
  • Els circuits femenins sub 23 i sub 18 viuran una nova jornada aquest cap de setmana al trinquet d’Alcàsser

MÉS FOTOS
Jornada decisiva als circuits femenins de tecnificació sub 23 i sub 18 - (foto 2)
Jornada decisiva als circuits femenins de tecnificació sub 23 i sub 18 - (foto 3)

En la categoria sub 23 tindrà lloc l’última jornada de la fase de lliga, on hi haurà partides decisives per a la classificació a la següent ronda de semifinals. Aquesta tindrà lloc el dissabte al trinquet d’Alcasser, la primera partida començarà a les 17:00h i la segon a les 18:00h.

Obrirà la jornada la partida del circuit sub 23, entre la parella d’Erika i Miriam i la parella de Victoria i Adriana, els dos equips arriben amb possibilitats d’avançar en la competició. El primer equip necessitarà guanyar i que les seues rivals no puntuen. En canvi a les seues rivals soles els fa falta puntuar, després de fregar la victòria en una disputadíssima primera partida que varen perdre per un joc, però que be podrien haver guanyat . Amb tots aquestos factors segur que es tractarà d’una partida amb molta intensitat i emocionant.

En l’altre grup també es disputarà una partida decisiva per a la classificació. Ana i Joana soles necessitaran puntuar per classificar-se, però si guanyen quedaran primeres de grup, el que en teoria farà que tinguen un millor encreuament en la ronda de semifinals. Per altra part les seues rivals, Anabel i Fanny, necessitarà guanyar sense que l’altre equip puntue si volen classificar-se.

Al final de la jornada coneixerem els encreuaments de les semifinals que tindran lloc el dia 1 de Febrer a Alcàsser, en les que el primer classificat de cada grup jugarà contra el segon classificat de l’altre grup.

Pel que fa a la categoria sub 18, les partides esdevindran el diumenge 26 pel matí a Alcàsser. La primera partida enfrontarà al trio de Judith, Marina i Àfrica contra Sandra, Andrea i Angela. Les primeres buscaran la seua primera victòria després d’haver cuallat una gran actuació en la primera jornada però no haver popgut aconseguir la victòria. Per la seua banda el segon equip arriba molt motivat i buscarà la victòria per buscar la classificació a la següent ronda.

Més tard, Ninfa, Lluna i Marta lluitaran per la victòria encara que no ho tindran gens fàcil al enfrontar-se a la parella d’Aina i Cristina, les quals venen mostrant un gran nivell de pilota i que voldran continuar amb aquesta dinàmica de bon joc.

La gran final del circuit sub 23 serà el dia 16 de Febrer al trinquet d’Alcàsser i serà retransmesa en directe per Apunt, mentre que en el cas del sub 18 haurem d’esperar fins el dia 23 de Febrer per conèixer a les noves campiones d’aquest prestigiós esdeveniment.

Pujar