6 de desembre de 2020 6/12/20

Un home provoca l'avortament de la seua parella a València després de donar-li una pallissa

Un home provoca l'avortament de la seua parella a València després de donar-li una pallissa - (foto 1)
  • L'home, que sabia que la dona estava embarassada, la va colpejar, la qual cosa va provocar que començara a sagnar i perdera al bebé

L'Audiència Provincial de València jutja aquest dilluns a un home acusat de maltractar habitualment a la seua parella sentimental, que va arribar a avortar a conseqüència d'una de les agressions que va patir quan estava embarassada. Segons expliquen fonts judicials, el processament i la víctima van mantindre una relació sentimental de tres anys en què van conviure en el domicili familiar al costat d'una filla que tenien en comú.

La fiscal manté que a l'agost de 2018 la parella va mantindre una discussió durant la qual l'home, que sabia que la dona estava embarassada, la va colpejar, la qual cosa va provocar que començara a sagnar i perdera al bebé. Al desembre de 2018 un jutjat de València va concedir a la víctima una ordre de protecció, que el processament no va respectar ja que va cridar a la dona en diverses ocasions i va acudir a veure-la a un parc de boles.

L'acusació pública afig que durant 2019 la dona va rebre pallisses i amenaces i que el 29 de febrer de 2020, després d'una discussió iniciada en l'habitatge, l'home la va colpejar en la cara i li va arrancar flocs de pèl després d'amenaçar-la de mort.

El Ministeri Fiscal demana una pena de nou anys de presó per quatre delictes de maltractament en l'àmbit familiar, un delicte de maltractament físic i psíquic habitual, un delicte continuat de trencament de mesura cautelar, un delicte continuat d'amenaces i un delicte de lesions.

Pujar