25 de novembre de 2020 25/11/20

El Grup Empresarial Camp de Túria dona 2.000 pantalles a l'Eliana

El Grup Empresarial Camp de Túria dona 2.000 pantalles a l'Eliana - (foto 1)
  • La Mancomunitat ha mobilitzat l'acció solidària fent-la arribar a tots els ajuntaments de la comarca i repartint un total de 30.000 pantalles

El món empresarial, tan afectat per la crisi derivada de la pandèmia de Covid-19, no para de donar mostres de solidaritat cap a la ciutadania i col·laborar activament per a pal·liar la situació de les persones més vulnerables. En aquesta ocasió, han sigut empreses associades al Grup Empresarial Camp de Túria les que han pres la iniciativa de facilitar materials per a la fabricació de 30.000 pantalles que, després de ser assemblades per grups de voluntariat, estan sent repartides per tots els municipis de la comarca.

El material, facilitat per les empreses de Multioficios i Agroseguros OMRI de Llíria, ha arribat fins a les llars de persones voluntàries de diversos municipis, entre ells l'Eliana on han participat més d'un centenar. Prèviament, va ser preparat per una empresa de teixits i confeccions de Cheste, Rodrigo i Capella S.L. La Mancomunitat de Camp de Túria es va encarregar de distribuir les pantalles ja muntades entre els Ajuntaments de la comarca, corresponent al de l'Eliana un total de 2.000 unitats.

Des de l'Ajuntament, s'està realitzant al llarg del dia de hui el repartiment de les pantalles protectores a persones vulnerables i treballadors essencials en actiu i amb el risc de contagi, com els del comerç, residències, policies, personal sanitari i assistencial.

El Consistori, en nom de tota la ciutadania i en paraules de l'alcalde Salva Torrent, “agraeix totes les accions solidàries que no cessen en aquests moments de dificultat i que són una mostra de la bona disposició de veïnes i veïns per a construir un front comú que facilite el pal·liar els efectes d'aquesta situació”.

Pujar