elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Genovés i Muro es sumen a la lluita per l'Autonòmic de Raspall

El Genovés i Muro es sumen a la lluita per l'Autonòmic de Raspall

  En la última jornada de la primera volta de la lliga regular del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València, els primers equips del Genovés i Muro guanyaren a les dues formacions d'Alzira, i es confirmen com a candidats per a jugar la fase final del torneig.

  El primer classificat, Bicoroliva Bicorp A, va sumar els tres punts amb claredat, 40 per 15, davant el Gavarda A. Els de la Ribera enguany no troben el punt a la competició, de la qual es varen proclamar subcampions la temporada passada. L'Alzira A, que ocupa la segona plaça de la taula, va caure en la seua visita al Genovés, vigent campió del torneig. El 40 a 20 final torna als de la Costera a la lluita per entrar en les semifinals. El Muro A també feu valer el jugar en casa, i va deixar en 25 a l'Alzira B, als quals va adelantar en la classificació. Per últim, els tres punts guanyats pel Xeraco A davant el Gavarda B el allunyen del descens, que ara correspondria als dos equips de Gavarda.

  Classificació 1ª categoria:

  1.- Bicoroliva Bicorp A - 20 punts

  2.- CPV Alzira A - 14 punts

  3.- CPV Muro A - 12 punts

  4.- CPV Alzira B - 11 punts

  5.- CPV El Genovés A - 11 punts

  6.- CPV Xeraco A - 9 punts

  7.- CPV Gavarda A - 7 punts

  8.- CPV Gavarda B - 0 punts

  En la divisió de plata femenina l'Alcàntera-Càrcer E continua sumant les seues partides per victòries. Amb els tres punts sumats en la seua visita al NTD Meliana B, les de la Ribera compten ja amb 20 punts al seu caseller, seguides per l'Alqueria de la Comtessa, que marxa només un punt per darrere, després de guanyar al Sueca A. Pel que fa a la tercera categoria, es l'Alqueria d'Asnar B qui mana en la classificació, amb dos punts més que el Xeraco C.

  Pujar