elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza amb èxit l'Escola d'Ocupació Et Formem d'Alcàsser

Finalitza amb èxit l'Escola d'Ocupació Et Formem d'Alcàsser
  • Deu alumnes han finalitzat amb èxit tres nivells consecutius de Certificats de Professionalitat

El projecte Mixt de Formació i Ocupació 'Escola d'Ocupació Et Formem ALCÀSSER 3.1', iniciat el 3 de juny de 2019, es va clausurar ahir, 30 de novembre. Durant 18 mesos, aquest grup de deu alumnes han cursat i finalitzat amb èxit tres nivells consecutius de Certificats de Professionalitat de l'especialitat d'Administració i Gestió, combinant la seua formació amb pràctiques professionals en diferents dependències de l'ajuntament, percebent el salari mínim interprofessional en vigor.

Al matí, en el Saló de Plens de l'Ajuntament, es va fer lliurament dels certificats professionals per als deu alumnes treballadors que han finalitzat l'Escola d'Ocupació Et Formem. L'alcaldessa Eva Zamora, acompanyada per la regidora d'Ocupació, Paqui Abella, i juntament amb l'equip docent, van efectuar el lliurament simbòlic dels diplomes.

Zamora els va felicitar pel seu esforç i superació, i els va animar «a continuar formant-se, perquè la formació és actualment la clau per a aconseguir una inserció laboral en els temps difícils que vivim, a causa de la pandèmia».

Per part seua, la regidora Paqui Abella va assenyalar que «amb la crisi sanitària, la formació i les tasques a l'ajuntament s'han hagut d'adaptar als nous requeriments i dificultats, però el més important és que l'alumnat ha pogut finalitzar amb èxit els objectius marcats i aconseguir els certificats professionals». «Aquest taller, sobretot, ha servit perquè milloren la seua formació i tinguen més opcions d'incorporar-se al mercat laboral», ha conclòs.

Aquest projecte ha sigut cofinançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la GVA, i pel Fons Social Europeu amb un import de quasi 350.000 euros – 232.055 euros per a aquesta segona etapa que hui finalitza i 116.030 euros, que es van destinar en la primera fase del projecte –.

'Escola d'Ocupació Et Formem ALCÀSSER 3.1' combina la formació amb el treball, per mitjà de la realització d'accions formatives en alternança amb la prestació de serveis d'utilitat pública o interés social.

Pujar