27 de novembre de 2020 27/11/20

Faura i Albuixech seus del campionat de seleccions de galotxa

Faura i Albuixech seus del campionat de seleccions de galotxa - (foto 1)
  • Demà dimecres 17 de juliol comença la III edició d'aquesta competició on participen alguns dels millors jugadors juvenils

El III Campionat de seleccions de galotxa de categoria juvenil arrancara en la localitat de Faura demà dimecres 17 de juliol, amb la presència de 4 equips i 14 jugadors procedents dels clubs de: Montserrat, Faura, Quart de les Valls, Tavernes Blanques, Albuixech i Godelleta.

Aquesta competició va nàixer per a potenciar les pedreres dels clubs de la modalitat i que els xavals tinguen altres competicions on puguen conviure amb esportistes d'altres localitats. La competició es disputara en dos jornades, que es disputaran en les localitats de Faura, les semifinals i a Albuixech, les finals.

Les partides començaran a partir de les 17.30 hores, tant en les semifinals com finals que es jugaran el dilluns 29 de juliol.

Els jugadors i equips que participaran en 2019 són:

- Jesús CPV Faura - Ximo CPV Tavernes Blanques - Alex A. CPV Montserrat

- Jorge CPV Tavernes Blanques - Álvaro CPV Albuixech - Carlos CPV Godelleta - Marc Albuixech

- Pepe CPV Albuixech - Luis CPV Quart de les Valls - Carles CPV Montserrat - Fran CPV Montserrat - Dani CPV Albuixech - Pau S. CPV Montserrat - Rubén l. CPV Montserrat

En aquestes primeres edicions han participat jugadors juvenils de moltes localitats que participen en les competicions de galotxa. Aquesta temporada debutaran en aquesta competició deu jugadors. La temporada passada guanya l'equip format per Jorge del CPV Beniparrell, Javi CPV Montserrat, Pere CPV Meliana i Fran CPV Montserrat, després de guanyar en la final a l'equip format per Joel CPV Montserrat, Hilari CPV Beniparrell, Alejandro CPV Vinalesa i Ferrán Montserrat.

Pujar