27 de maig de 2019 27/5/19

Cs exigeix que es depuren responsabilitats després de la imputació de la diputada socialista Isabel García

Cs exigeix que es depuren responsabilitats després de la imputació de la diputada socialista Isabel García - (foto 1)

Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana ha exigit que es depuren responsabilitats després de la imputació de la diputada socialista en la Diputació de València Isabel García per suposada malversació de cabals públics en una subvenció de 60.00 euros al expilot de motos Manuel ‘Champi’ Herreros.

Per a la candidata de Ciutadans (*s) al Congrés dels Diputats per la província de València, María Muñoz, és “incomprensible i vergonyós que Pedro Sánchez premie a una persona imputada amb un lloc en les llistes al Congrés”. “Aquesta és una mostra més que el bipartidisme, i, en aquest cas el PSPV, no es cree en absolut la regeneració democràtica de la qual tantes vegades han fet gala”, ha afegit Muñoz.

“Algú ha de donar explicacions per un cas sobre el qual Cs porta mesos sol·licitant informació en la Diputació de València”, ha assenyalat la candidata de Cs, després de recordar que “Cs ha sol·licitat en reiterades ocasions tota la documentació relacionada amb aquesta subvenció, que ha estat envoltada d'opacitat des del primer moment i que feia sospitar de possibles irregularitats”.