28 de novembre de 2020 28/11/20

Els equips de la Lliga Dos Caixa Popular d'Escala i Corda es presenten a Alfara del Patriarca

Els equips de la Lliga Dos Caixa Popular d'Escala i Corda es presenten a Alfara del Patriarca - (foto 1)
  • El diumenge 6 d'octubre coneixerem els equips que disputaran aquesta edició de la Lliga Dos Caixa Popular d'Escala i Corda

Aquest mes d'octubre donarà principi la segona competició d'Escala i Corda de tecnificació que compta amb la col·laboració de Caixa Popular. El trinquet d'Alfara del Patriarca serà la seu de presentació dels equips de la V Lliga Dos Caixa Popular d'Escala i Corda. Estaran presents el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Santi Navarro, al costat del director del Cespiva i de les escoles de tecnificació, Álvaro Navarro, el responsable del departament comercial de Caixa Popular, Paco Alos, els responsables de l'Ajuntament d'Alfara del Patriarca juntament amb els jugadors, familiars i directius dels clubs de procedència dels protagonistes de 2019. En total seran 4 els equips que aquesta lliga on el nivell estarà molt igualat i jugaran 12 joves pilotaris de les escoles de tecnificació.

Els jugadors que jugaran aquesta edició són:

- Adrià Martí CPV Alginet

- Alex Alandes CPV Algimia

- Alex Olivas CPV Quart de les Valls

- Carlos Sáez CPV Petrer

- David Lostado CPV Algimia

- Edu Gasent CPV Riba-roja

- Guillem Palau CPV Alginet

- Javi Campos CPV Montserrat

- Jesús Saiz CPV Baronia

- Julián Martí CPV Faura

- Julio Palau CPV Alginet

- Rafa Margaix. CPV Massalfassar

La Lliga 2 Caixa Popular és per excel·lència la competició prèvia a l'elit professional, ja que en les seues quatre edicions anteriors han participat molts jugadors que ara com ara estan en el cim del màxim nivell d'aquesta modalitat. Pilotaris ja consagrats com Francés de Petrer tenen en el seu palmarés aquest títol, que de la mà de Conillet d'Orba es van proclamar campions en la primera edició del 2015, Pablo de Borriol i Bueno de Meliana van ser els segons a conquistar aquest trofeu en el 2016. En la seua tercera edició del 2017 van ser Salva d'Alginet i Javi Font d´Algimia els vencedors d'aquesta lliga, i finalment, en l'última edició celebrada l'any passat va ser el trio de Marti I de Moncada, Alex Alandes de Vinalesa i Nando d'Alfarp els que es van proclamar campions d'aquest gran campionat. Els campions de les quatre edicions ja celebrades, són una gran mostra de l'altíssim nivell que presenta tots els anys aquesta Lliga Dos Caixa Popular d'Escala i Corda.

Pujar