26 de novembre de 2020 26/11/20

La donació de sang d'aquest dilluns se celebrarà en la EPA per a no col·lapsar el Centre de Salut

La donació de sang d'aquest dilluns se celebrarà en la EPA per a no col·lapsar el Centre de Salut - (foto 1)
  • Els sanitaris aplicaran els protocols necessaris per a garantir la salut dels donants

El Cap del Servei d’Hemodonació i Promoció del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, Roberto Roig, ha atés als micròfons de RadioTúria per a animar als veïns i veïnes a participar en la Donació de Sang prevista per a la vesprada d'aquest dilluns, 16 de març, a l'Eliana.

Tal com ha recordat, les necessitats sanitàries continuen sent les mateixes i, ara més que mai, ha insistit en la importància de donar sang per a aquells que ho pogueren necessitar.

La donació en aquesta ocasió no se celebrarà en el Centre de Salut per a no col·lapsar encara més les seues instal·lacions, sinó que es traslladarà a l'Escola Adults (EPA) que roman suspesa d'activitat municipal des de divendres passat. Allí, com no podria ser d'una altra manera, es prendran les mesures oportunes i s'aplicaran els protocols necessaris per a garantir la salut dels donants.

Com sempre l'horari de donació serà de 17 a 20.30 hores, i a les condicions habituals de tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú, se li afig tindre una bona condició de salut.

Pujar