24 de setembre de 2020 24/9/20

La Diputació de València presenta el seu propi cartell per al 9 d’Octubre

La Diputació de València presenta el seu propi cartell per al 9 d’Octubre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Diputació de València presenta el seu propi cartell per al 9 d’Octubre - (foto 2)

  Un cartell dissenyat pel valencià Iban Ramón, en el qual s'entremesclen els tres colors de la bandera valenciana amb el símbol 9, en referència al dia que es commemora la fundació del regne cristià de València per part del Rei Jaume I. Així és el cartell que servirà perquè la Diputació anime a la participació en tots els actes commemoratius i molt especialment en els quals, del 5 al 15 d'octubre, ha preparat per a acostar la institució a la ciutadania.

  D'entre els actes destaca l'obertura dels palaus perquè puguen ser visitats per tots aquells que desitgen conèixer més d'a prop el patrimoni valencià i la seu del poder provincial. El President de la Diputació, Jorge Rodríguez, va presentar, al costat del diputat d'Administració General, Pepe Ruíz, el programa.

  Horaris

  Els palaus podran visitar-se de 16:00 a 20:00 en dies laborables i de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 en els dies festius. La campanya, que es coordina amb la Generalitat Valenciana, suposarà l'obertura dels palaus de la Batlia i de la Scala, dins del pla denominat ‘Palaus Transparents’.

  Així mateix, Jorge Rodríguez va anunciar la marxa de l'exposició itinerant de la Diputació cap a la ciutat d'Alzira, després d'haver passat per Requena on va ser visitada per 5000 persones. L'objectiu d'esta exposició itinerant que acosta més de 200 anys d'història de la institució als pobles i comarques de la província, és el de donar a conèixer el treball i la importància que una entitat com la Diputació de València té per al dia a dia dels ciutadans. “No es pot apreciar el que no es coneix, i per açò estem fent un esforç a acostar la Diputació al conjunt dels valencians i valencianes”, va assegurar Rodríguez.

  Especial 9 d'Octubre 2017

  Especial 9 d'Octubre 2017Entrar en el especial
  Pujar