21 de setembre de 2020 21/9/20

La Diputació potencia amb els seus becats un espai valencià de coworking en noves tecnologies

La Diputació potencia amb els seus becats un espai valencià de coworking en noves tecnologies - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Diputació potencia amb els seus becats un espai valencià de coworking en noves tecnologies - (foto 2)
  La Diputació potencia amb els seus becats un espai valencià de coworking en noves tecnologies - (foto 3)

  La intenció del diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, és posar en valor els projectes que s'estan desenvolupant en els ajuntaments valencians en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), en el marc de les beques de postgrau del programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València.

  Aquest ha sigut un dels principals objectius de la trobada que ha tingut lloc aquest dimarts en el Saló de Reines de la institució provincial entre becaris i el propi Nofuentes. "Es tracta que entre ells s'establisquen llaços de contacte per a crear una xarxa de coworking, que permeta col·laborar junts per a projectes futurs", ha assenyalat el diputat.

  Segons ha explicat el responsable de l'àrea de Projectes Europeus la idea és sumar esforços per a la creació d'un projecte d'àmbit provincial que agrupe els treballs que s'estan desenvolupant en els consistoris a partir de les beques de postgrau en temàtica TIC. Són un total de 49, que abasten assumptes com l'administració electrònica, xarxes socials, digitalització i adaptació de procediments a nova normativa.

  "Hi ha projectes amb molta força i que estan molt desenvolupats. Si s'agrupen en comú poden haver-hi més possibilitats de finançament europeu", ha assegurat Nofuentes. Aquests projectes formen part dels 222 que s'estan desenvolupant en ajuntaments de tota la província sota el paraigua de les beques per a postgraduats de la Diputació.

  Es tracta d'una iniciativa que té com a metes la retenció del talent, potenciar la formació, rendibilitzar les capacitats i aptituds adquirides i satisfer les necessitats municipals concretes en el marc de la programació de gestió. S'emmarca en el programa de Gestió i Retenció del Talent de la institució provincial.

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar