elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació lliura els premis del seu Circuit de Carreres Populars amb Ahouchar i Cano com a guanyadors

La Diputació lliura els premis del seu Circuit de Carreres Populars amb Ahouchar i Cano com a guanyadors
  • El Palau de Congressos de València ha acollit la gal·la de lliurament de premis de la XXII edició del Circuit de Carreres Populars que organitza l'àrea d'Esports que dirigix Andrés Campos

MÉS FOTOS
La Diputació lliura els premis del seu Circuit de Carreres Populars amb Ahouchar i Cano com a guanyadors - (foto 2)
La Diputació lliura els premis del seu Circuit de Carreres Populars amb Ahouchar i Cano com a guanyadors - (foto 3)

Els atletes Hassane Ahouchar i María José Cano han sigut els protagonistes de la gala de lliurament de premis de la XXII edició del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, que ha tingut lloc la nit del divendres en el Palau de Congressos de la capital valenciana. El diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos, ha acompanyat als premiats de les diferents categories incloses en el circuit.

L'atleta marroquí Hassane Ahouchar s'ha fet, per segon any consecutiu, amb el títol individual en categoria masculina, després de véncer en 7 de les 12 carreres que componen el circuit. Per part seua, la corredora manxega María José Cano s'ha pujat pel cap alt del podi en 6 proves, la qual cosa li ha valgut per a alçar-se amb el màxim trofeu en categoria femenina.

Els vencedors de la resta de categories que conformen el circuit de la Diputació també han sigut reconeguts durant l'acte. Així, han pujat a recollir els seus premis els campions de les classificacions júnior, promesa, sènior, i veterans, tant masculí com femení.

Pel que fa a la competició per equips, els clubs premiats per comptar amb més atletes participants han sigut, per este ordre, el CD Never Stop Running, la Colla el Parotet i la CD de la Universitat Politècnica de València.

El responsable de l'àrea d'Esports, Andrés Campos, ha destacat la rellevància d'este circuit, “una competició que fomenta la vertebració del territori, uneix municipis, i posa en valor dos dels eixos en els quals més obstinació està posant la Diputació: l'esport base i l'increment de la participació femenina, que en este cas s'ha duplicat en els últims anys”.

Proves i participants

El circuit de la Diputació, en la seua XXII edició, ha estat compost per dotze proves, entre elles set carreres de 10K i dues mitjanes maratons. Va començar el 14 d'abril amb la XXXI Mitjana Marató Popular a la Vall de Segó i va finalitzar el passat 20 d'octubre amb la Pujada al Castell de Xàtiva, de 10 quilòmetres.

Un total de 225 atletes han aconseguit completar el circuit en esta edició, per a això s'exigia finalitzar, com a mínim, 8 de les 12 carreres. Cal destacar, així mateix, la participació femenina, que es manté un altre any més per damunt del 20% del total.

Com ja és tradicional en esta gal·la, a part dels trofeus i premis en metàl·lic entregats als corredors i clubs guanyadors, aquells atletes que han completat el circuit i han acudit al Palau de Congressos han sigut obsequiats amb una borsa del corredor repleta de regals relacionats amb la pràctica d'este esport.

Pujar