30 de novembre de 2020 30/11/20

La Diputació finalitzarà abans d'estiu les obres de la carretera entre Losilla i La Puebla de San Miguel

La Diputació finalitzarà abans d'estiu les obres de la carretera entre Losilla i La Puebla de San Miguel - (foto 1)
  • L'àrea de Carreteres invertix més d'1 milió d'euros en la restauració de la CV-363, que es duu a terme mitjançant un procediment d'emergència

MÉS FOTOS
La Diputació finalitzarà abans d'estiu les obres de la carretera entre Losilla i La Puebla de San Miguel - (foto 2)

La Diputació de València té previst finalitzar en maig les obres de restauració que s'estan escometent en la CV-363, que unix Losilla de Aras, a la comarca dels Serrans, amb el municipi de la Puebla de San Miguel, en el Racó d'Ademuz.

Els treballs es van iniciar a la fi d'octubre mitjançant el procediment d'emergència, a causa de la urgència per reposar el servei de la carretera al més prompte possible, després de l'esfondrament registrat en el quilòmetre 2 el mes de juliol passat. El pressupost estimat ascendix a 1,1 milions d'euros, mentre que el termini previst per a la seua execució és de sis mesos, per la qual cosa la reobertura d'esta carretera serà una realitat abans de l'estiu.

Actualment les obres es troben en la segona fase de les cinc que componen el projecte, consistent en l'execució de la pantalla de micropilotes. Està previst que esta segona etapa concloga al febrer, per a donar pas a la construcció del mur al març. Per al mes d'abril s'espera dur a terme la fase final, de farciment del buidatge i execució del ferm, amb el que la carretera ja restaurada estaria acabada al maig.

En paraules del vicepresident i diputat de Carreteres i Infraestructures, Rafa García, “l'execució d'esta obra s'emmarca dins de l'aposta constant de la Diputació per vertebrar el territori i per lluitar contra la despoblació, per a això és fonamental que comarques com el Racó d'Ademuz puguen comptar amb unes bones comunicacions”.

Pujar