8 d’agost de 2020 8/8/20

La Diputació estudia fórmules per a ajudar al Gremi d'Artistes Fallers

La Diputació estudia fórmules per a ajudar al Gremi d'Artistes Fallers - (foto 1)
  • El president, Toni Gaspar, es reunix amb els responsables del col·lectiu per a escoltar les seues propostes i buscar vies de col·laboració que mitiguen la delicada situació que travessa el sector

MÉS FOTOS
La Diputació estudia fórmules per a ajudar al Gremi d'Artistes Fallers - (foto 2)

La Diputació de València i el Gremi d'Artistes Fallers buscaran vies de col·laboració per a ajudar a un sector que travessa per una situació complicada després de la suspensió de les Falles de 2020 a conseqüència de la crisi del Coronavirus. Així ho han acordat el president de la Diputació, Toni Gaspar, i els responsables del Gremi en la reunió que han mantingut en la vesprada d'este dimecres en seu provincial.

El president Gaspar s'ha reunit al Palau dels Scala amb el mestre major del Gremi d'Artistes Fallers, José Ramón Espuig, el vicemestre Manuel Martín i el secretari, Joaquín Esteve, en una trobada que també ha comptat amb la participació de l'assessora de la corporació provincial Pilar Calabuig.

Els representants dels artistes fallers, afectats per la suspensió de la festa a causa de la crisi sanitària, han traslladat al president Gaspar la complicada situació per la qual travessa el sector i han plantejat diferents línies d'actuació en les quals podria participar la Diputació. Les dos parts s'han emplaçat a estudiar les propostes amb l'objectiu de signar, com més prompte millor, un conveni de col·laboració que ajude a mitigar els problemes que preocupen els artistes fallers.

 

La Finestra de la Diputació de València

La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
Pujar