19 de setembre de 2020 19/9/20

Dijous estarà tancada al trànsit l’eixida de l’Eliana pel pont de l’autovia

Dijous estarà tancada al trànsit l’eixida de l’Eliana pel pont de l’autovia - (foto 1)

    Dijous dia 7 el pont que permet anar des de l'Eliana cap a la CV-35 en direcció Lliria i cap a la rotonda de Decathlon (Montesano), estarà tallat al trànsit tota la jornada. Només en el sentit d'eixida. L'entrada a l'Eliana i la resta d'accessos de l'eixida 16 de l'autovia funcionaran com qualsevol altre dia.

    A conseqüència de les obres de creació del nou carril per a vianants i ciclistes i de millora de la seguretat, cal tallar al trànsit del pont només en el sentit d'exida de l'Eliana.

    Per a anar cap a Llíria es pot utilitzar el carrer Tuéjar, o bé la carretera de la Pobla de Vallbona, i eixir després a l'autovia, si escau. Per a anar cap a la rotonda de Decathlon i Montesano, també es pot eixir cap a València i fer el canvi de sentit en Sant Antoni de Benaixeve, o bé eixir directament per la carretera de Riba-roja a Sant Antoni.

    Estes obres, a banda de més espai per a caminants i cilcistes, aportaran millores de seguretat amb nova il•luminació, barreres de protecció i passos de vianants.

    Pujar