23 de novembre de 2020 23/11/20

Detinguts dos menors a València per insultar i agredir a un company de col·legi

Detinguts dos menors a València per insultar i agredir a un company de col·legi - (foto 1)
  • El menor vivia una situació d'assetjament continuat. Altres tres xiquets no han pogut ser detinguts en ser massa xicotets

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos menors, de 14 i 16 anys, com a presumptes autors dels delictes d'assetjament i lesions, després de pel que sembla seguir en diverses ocasions i lesionar a un company d'estudis, de 14 anys.

Els fets haurien succeït durant diversos dies en els últims dos mesos, en els quals els ara detinguts i altres tres menors, inimputables a causa de la seua edat, presumptament haurien assetjat a un jove.

Els agents de la Policia Nacional, quan va tindre coneixement dels fets, van realitzar les oportunes investigacions, i van esbrinar que la víctima hauria sigut objecte de tota mena de vexacions i insults per part d'altres companys del centre. Almenys en dues ocasions, un dels agressors pel que sembla va seguir a la víctima des del centre educatiu fins al seu domicili, espentant-li, sacsant-li i propinant-li colps en la cara i al cap durant el trajecte.

En una altra ocasió, presumptament tres dels menors li van propinar diverses punyades en la cara i en el cos, mentre altres dues companyes observaven l'ocorregut. La víctima va haver de rebre assistència sanitària com a conseqüència d'aquesta agressió, resultant lesionat en el llavi. Els detinguts, una vegada sentits en exploració, van ser entregats als seus progenitors, donant compte de tot això a Fiscalia de Menors.

Pujar