27 de novembre de 2020 27/11/20

Després de la posada en servei de l'aparcament de Mandor s'anuncia l'ampliació del de Les Neus de L´Eliana

Després de la posada en servei de l'aparcament de Mandor s'anuncia l'ampliació del de Les Neus de L´Eliana - (foto 1)
  • El conegut com a “pàrquing de Celae” duplicarà la seua capacitat després de les obres que donaran començament en breu.

L'Ajuntament de l'Eliana continua amb el seu objectiu de dotar a la població del major nombre possible de places d'aparcament per a afavorir la mobilitat dels ciutadans i millorar la seua qualitat de vida. Fa uns dies va entrar en servei l'aparcament situat al costat del Centre Esportiu Mandor, que compta amb 75 places per a turismes i 25 per a motocicletes i ciclomotors. Aquesta infraestructura té un cost pròxim als 40.000 euros i ha sigut finançada íntegrament amb fons municipals.

Després de l'obertura d'aquest nou aparcament, del qual es beneficiaran no solament els usuaris del Centre Mandor sinó també els del metre i fins i tot del Centre de Salut, que es troba a sis minuts caminant, l'alcalde Salva Torrent ha anunciat la imminent ampliació de l'aparcament de les Neus, conegut també com a pàrquing de Celae. A la conclusió de les obres d'ampliació, aquest aparcament duplicarà la seua actual capacitat, incrementant-se notòriament el nombre de places existents en el centre de la localitat.

Pujar