16 de novembre de 2019 16/11/19

14 desocupats s’incorporen a la Mancomunitat a través del programa Avalem Joves

14 desocupats s’incorporen a la Mancomunitat a través del programa Avalem Joves - (foto 1)
  • Avalem Joves és una iniciativa de la Generalitat Valenciana finançada a través del Fons Social Europeu

  • L’objectiu és promoure la inserció al món laboral de joves menors de 30 anys

MÉS FOTOS
14 desocupats s’incorporen a la Mancomunitat a través del programa Avalem Joves - (foto 2)

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha incorporat al seu equip de treball a 14 joves a través d’una subvenció de 240.915,26 euros del programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana, una iniciativa finançada a través del Fons Social Europeu i que té com a objectiu promoure la formació i l’ocupació dels joves valencians. Tots aquests joves compleixen els requisits necessaris: ser menor de 30 anys, desocupat i estar inscrit en el Sistema de Garantia Juvenil.

D’una banda, s’han contractat 11 joves no qualificats (EMPUJUS) per als departaments de Promoció Econòmica, Cultura, Turisme i el Projecte Trèvol. D’altra, també s’han incorporat altres 3 joves qualificats (EMCUJUS) als departaments de Secretaria, Esports i Turisme. Entre aquests joves es troben psicòlegs, treballadors socials, guies turístiques, tècnics i auxiliars administratius, monitors de temps lliure, tècnics de medi ambient, dissenyadors gràfics, filòlegs, tècnics d’esports i personal per al manteniment d’edificis.

Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, el seu president en funcions, Vicent Gomar explica que “és molt positiu que s’impulsen aquest tipus de programes amb els quals donem l’oportunitat als joves de formar-se, promovent la seua inserció al món laboral i fent-lo de manera que coneixen, a més, com funciona l’administració pública”. Gomar donava la benvinguda a aquestes incorporacions i incidia que “esperem que la seua experiència a la Mancomunitat de Municipis de la nostra comarca siga fructífera i satisfactòria per a tots ells” concloïa. 

ocultar
14 desocupats s’incorporen a la Mancomunitat a través del programa Avalem Joves
Pujar