elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dénia acull la primera partida de la Copa Diputació de Raspall disputada fóra de la província

Dénia acull la primera partida de la Copa Diputació de Raspall disputada fóra de la província
  MÉS FOTOS
  Dénia acull la primera partida de la Copa Diputació de Raspall disputada fóra de la província - (foto 2)

  El trinquet de Dénia va ser l'històric escenari de la primera partida de la Copa de Raspall-Trofeu Diputació disputada fóra de la província de València. Els protagonistes van ser Mario i Brisca, la parella d'Oliva, que es va imposar amb claredat per 25-5 a la parella del Genovés formada per Sergio i Coeter II.

  Aquesta segona partida del grup A va començar amb molta igualtat, malgrat el que reflecteix el resultat final. Fins al 5 per 10, els primers jocs van ser molt igualats, però a partir d'aqueix moment la partida es va decantar cap al costat blau. Els tres últims jocs els van sumar Mario i Brisca amb molta autoritat.

  Aquest diumenge es va completar en el trinquet de Bellreguard el debut dels 8 equips participants en la IV edició de la Copa de Raspall Professional–President Diputació de València, amb el duel que va enfrontar als dos equips representatius de l'Ajuntament de Barxeta, enquadrats en el grup B.

  Moltó i Néstor, de roig, van superar a la parella de Pablo i Tonet IV, de blava, pel resultat de 25-10. Moltó, campió de l'anterior edició de la Copa amb Dorin, es va mostrar inexpugnable durant tot el duel, demostrant la seua condició de líder en l'equip roig.

  La partida va començar 'dauera', aconseguint cadascun dels dos equips els jocs des del 'dau'. Però amb el 10 iguals en l'electrònic, la partida es va decantar totalment cap a l'equip roig, que va aconseguir tres jocs de forma consecutiva per a situar el definitiu 25 per 10. Els rojos es van mostrar molt compenetrats, i malgrat els intents dels seus rivals, no els van deixar sumar cap joc més. Amb la suma dels tres punts, Moltó i Néstor se situen com a líders del grup B.

  El dissabte, en el trinquet de la Llosa de Ranes, van debutar els altres dos equips del grup B. La parella de Montaner i Sanchis (Ajuntament de Montesa) van superar per un ajustat 25 per 20 a la formació de Marrahí i Josep (Vilanova de Castelló). L'inici del duel va estar marcat pel bon fer de el 'mitger' de Montesa i per el 'traure' i la seguretat de Montaner, que els va permetre situar el 15 per 5 en un primer moment, i el posterior 20 per 10.

  Quan ja acariciaven els tres punts, va sorgir la figura de Marrahí que ben secundat per Josep van forçar la igualada a 20. En el joc decisiu, va tornar a sorgir la millor versió de la parella blava, per a anotar-se el joc i sumar Montaner i Sanchis dos dels tres punts en joc.

  Pujar