elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cultura convoca el XXV Concurs de Betlems 2020 Vila d'Alcàsser

Cultura convoca el XXV Concurs de Betlems 2020 Vila d'Alcàsser
  • El concurs serà virtual, i els guanyadors rebran targetes regal per a comprar al comerç local

A causa de l'actual situació sanitària, i tenint en compte que no es podrà realitzar la tradicional visita als betlems, des de la Regidoria de Cultura s'ha convocat el XXV Concurs Fotogràfic de Betlems Vila d'Alcasser amb l'objectiu de seguir mantenint viu l'esperit nadalenc. Així, es tracta d'un concurs virtual en el qual les persones participants tan sols hauran d'enviar una fotografia o un vídeo del seu betlem al telèfon 670 482 133.

Per a participar, l'únic requisit és ser major de 16 anys i residir al municipi. També podran participar associacions, entitats ciutadanes, centres educatius i comerços d'Alcàsser. El termini per a enviar les imatges acaba el 20 de desembre.

El jurat, que estarà format per un representant de l'Associació de Veïns, una persona artista plàstica o artesana del municipi, una persona amb coneixements d'Història i/o Teologia, una persona especialista en arts gràfiques i la regidora de Cultura, Cristina Lucendo, triarà al millor betlem de 2020 en les següents categories: la Fotogràfica – hauran de ser en format .JPG – o la categoria de Vídeo – amb un màxim de 30 segons de duració –.

Els premis d'aquest XXV Concurs de Betlems Vila d'Alcàsser consistirà en una targeta regal de 200 euros per als primers premis, i de 100 euros per als segons, que s'hauran de gastar al comerç local.

El veredicte del jurat es farà públic a través de les xarxes socials. A més, l'Ajuntament es posarà en contacte amb les persones guanyadores per a realitzar el llirament de premis al consistori. El jurat podrà declarar desert el concurs si considerara que cap dels treballs presentats reuneix les característiques suficients per a ser premiat.

Pujar