20 d’octubre de 2020 20/10/20

El COVID-19 continua sumant a la Safor amb 7 positius més: 155 en total

Carrer Major de Gandia
Carrer Major de Gandia
  • Malgrat l'augment d'infectats, a l'Hospital de Gandia tan sols roman una persona ingressada en la planta de Coronavirus

El COVID-19 segueix la seua línia ascendent i augmenta en 7 la xifra total respecte al dia anterior. Fins al moment són 155 les persones contagiades, de les quals tan sols una precisa d'un ingrés hospitalari i roman en el Francesc de Borja de Gandia baix tractament mèdic i amb una evolució favorable. Durant el dia d'ahir es van produir dues altes més, per la qual cosa a l'hospital es manté la calma i la tranquil·litat, encara que es troba preparats per a possibles pujades greus.

Tal com va indicar la regidora de Sanitat de Gandia, Liduvina Gil, els 7 nous contagis s'han registrat majoritàriament en les localitats de la comarca de la Safor i no a Gandia, que manté un bon nivell de contenció de la malaltia.

En línies generals, la majoria d'infectats a Gandia i a la Safor continuen sent els joves d'edats compreses entre els 20 i els 40 anys. És per això que el consistori i les autoritats responsables els continuen demanant responsabilitat i cautela davant la malaltia.

Durant les últimes hores del dia de hui o a primera hora del dijous es coneixeran els resultats de les més de 250 proves PCR que es van realitzar ahir dimarts en tot el Departament de Salut de Gandia, que abasta a aquesta ciutat i a tots els municipis de la comarca.

Pujar