30 de novembre de 2020 30/11/20

Conclou el taller “Un nadal per a tots i totes”

Conclou el taller “Un nadal per a tots i totes” - (foto 1)
  • Un centenar de xiquets ha gaudit del taller de Nadal promogut per la Regidoria d'Educació i Infància que finalitza aquest diumenge amb la cavalcada dels Reis Mags

Aquesta setmana finalitza una nova edició del taller “Un Nadal per a tots i totes” en el qual més d'un centenar de xiquets i xiquetes de l'Eliana han participat durant les seues vacances.

La Regidoria d'Educació i Infància ha promogut aquesta activitat dirigida a escolars de 3 i 12 anys d'edat. En horari de matins, les instal·lacions de l'Escola d'Adults han acollit una àmplia oferta lúdica i educativa especialment dissenyada per als més xicotets, que s'han dividit en diferents grups d'edats.

Dinàmiques de grup, jocs al parc, tallers d'anglés, disfresses i alguns tallers com crear un arbre de Nadal amb palletes, pals de fusta i dibuixar amb les mans han sigut les activitats recollides en un programa que, a més, ha inclòs les normes escoleta on es reforcen valors tan bàsics com respectar als altres, respectar el silenci, escoltar, alçar la mà per a parlar, no trencar el material, cuidar l'espai i reciclar.

El taller s'ha desenvolupat en els últims dies de l'any 2019 i els primers dies de 2020 i conclourà, diumenge que ve 5 de gener, amb la cavalcada de les seues Majestats els Reis Mags, un dels majors al·licients per als menors que, prèvia autorització dels pares, mares o tutors, podran lluir els vestits que ells mateix han confeccionat per a aquesta nit màgica.

La Regidora d'Educació, Eva Santafé, ha destacat “l'èxit de participació del taller, la motivació dels assistents i la importància de convertir el taller en un recurs que facilita la conciliació familiar per a aquells pares i mares que treballen durant aquestes dates tan assenyalades”.

Pujar