18 de juliol de 2019 18/7/19

Compromís per Ròtova presenta la candidatura local divendres 26 d’abril

Compromís per Ròtova presenta la candidatura local divendres 26 d’abril - (foto 1)
MÉS FOTOS
Compromís per Ròtova presenta la candidatura local divendres 26 d’abril - (foto 2)

Divendres, 26 d’abril, tindrà lloc a la plaça Major de Ròtova l’acte de presentació de la candidatura de Compromís per Ròtova a les properes eleccions locals del mes de maig.

L’activitat servirà per recollir, de manera dinàmica, idees i propostes del veïnat per al projecte de poble que volem. Hem de posar la mirada més enllà de les properes eleccions i el disseny del municipi l’hem de fer de manera oberta. Les taules on es recolliran les propostes obriran a les 18.30h. a la mateixa plaça.

A les 20.00h. tindrà lloc l’acte de presentació de la candidatura, encapçalada per Jordi Puig. La presentació comptarà amb la presència de Nathalie Torres, candidata per València a les Corts Valencianes.

Des de Compromís per Ròtova conviden tot el veïnat a apropar-se tant a les taules de participació com a l’acte de presentació de la candidatura. Amb el suport de la gent, els canvis que hem dut a terme a la Generalitat Valenciana, que hem reivindicat a Madrid i que volem dur a terme al Ròtova seran imparables.

Un projecte de municipi amb la gent

A banda de l’acte de divendres, Compromís per Ròtova ha obert un espai al web rotova.compromis.net per a treballar el projecte de poble; «un projecte de municipi de la mà del veïnat; un projecte dissenyat per a la gent i amb la gent; on la joventut també tinga veu, un poble dinamitzador de l’economia i educador, en tots els nivells; volem fer de Ròtova un poble sostenible i motor de cultura».

La candidatura de Compromís per Ròtova:

«Durant estos anys, hem demostrat que som capaços de posar Ròtova al dia; hem aportat propostes i hem deixat en evidència les mancances d’un govern que no ha estat al capdavant de l’Ajuntament», ha explicat el candidat. «Ara, a més, cal donar un pas més i encetar un projecte de municipi de la mà del veïnat; un projecte dissenyat per a la gent i amb la gent; on la joventut també tinga veu, un poble dinamitzador de l’economia i educador, en tots els nivells; volem fer de Ròtova un poble sostenible i motor de cultura».

«Ha arribat l’hora de superar les paràlisis del passat, hem esperat massa temps. És hora d’il·lusionar-nos amb el canvi que arriba. I, per a fer-ho possible, presentem un equip ample de gent preparada, que viu el poble i que vol treballar per Ròtova d’una altra manera», ha conclòs Puig.

Les persones que el formen són:

1. Jordi Puig Muñoz, professor i gestor cultural.
2. Isabel Pérez Arjona, física i professora universitària.
3. Gustavo Morant Garcia, professor i director creatiu.
4. Ana Puig Peiró, estudiant d’Arquitectura.
5. Feli Balbastre Vila, autònoma.
6. Regina Moreno Martínez, treballadora de correus.
7. Pedro Ciscar San Lorenzo, administratiu i gestor documental.
8. Paco Orts Mendieta, cambrer.
9. Joan Batiste Muñoz Soler, mestre jubilat.

S1. M. Ángeles Pérez Faus, treballadora sanitària.
S2. Jose Juan Camarena Faus, fuster.
S3. Elena López Sánchez, economista i professora.
S4. Josep Francesc Fayos López, dissenyador gràfic.
S5. Lydia Pérez Garcia, sanitària i professora.
S6. Nahiana Suñé Garcia, administrativa.
S7. Eduardo Fayos Alonso, llaurador.
S8. Ángeles Mascarell Miñana, mestressa de casa.
S9. Jose Sanpedro Estornell, jubilat.