elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

3 companyies i 6 pobles més en els dos últims dies de la Mostra Internacional de Titelles

3 companyies i 6 pobles més en els dos últims dies de la Mostra Internacional de Titelles
  MÉS FOTOS
  3 companyies i 6 pobles més en els dos últims dies de la Mostra Internacional de Titelles - (foto 2)

  La Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaia acaba diumenge però, abans, seran tres noves companyies i 3 nous pobles els que hi participaran. La Companyia de Comediants la Baldufa portarà el seu Safari al jardí del Palau d’Albaida el dissabte a les 17 hores i al Teatre Avenida de Bocairent el diumenge a les 18 hores. En Pinyot i en Carabassot, protagonistes d’Embolic a la Granja, es desplacen a la selva en rebre la notícia de la desaparició del lleó i és que, amb animals, tracten el tema del bullying.

  L’altra companyia que s’estrenarà en la Mostra d’enguany serà La Negra i ho farà en substitució de Teatre de l’Home Dibuixat que, per malaltia, no podrà oferir la doble sessió prevista el dissabte a la Sala Gomis d’Ontinyent. Ho farà amb En els núvols, on les bambolles de sabó i l’escuma es convertixen en titelles i la imaginació s'apodera de tot el dissabte a les 18:30 hores a la Sala Gomis d'Ontinyent.

  Com Bocairent, també Agullent, Alfarrasí, la Pobla del Duc, el Ràfol de Salem i Quatretonda se sumaran als pobles que han disfrutat de la Mostra enguany. Dissabte a les 18 hores, Periferia Teatro oferirà la possibilitat d’acompanyar el vol deVuela Pluma als espectadors de la Casa de Cultura d’Alfarrasí; i a les 19, Zum-Zum Teatre porta la música en directe de La gallina dels ous d’or a l’auditori Josep Maria Bru d’Agullent. Diumenge, Gaspare Nasuto estarà a l’auditori municipal de la Pobla del Duc a les 12 hores; Eugenia Manzanera a les 19 hores a l’auditori municipal del Ràfol de Salem; i a Quatretonda a les 19 hores i a la sala d’actes del Centre Social arriba La Carreta, que s’estrena en esta Mostra amb El Sol i el gira-sol, una història que treballa valors com la solidaritat, el treball en comú, la cooperació i el respecte al diferent.

  La resta d’espectacles i pobles repetiran en la 33ª Mostra. A més d’actuar a la Pobla del Duc, Gaspare Nasuto passarà el dissabte a les 11:30 per la placeta de la Biblioteca de l’Olleria i el diumenge a les 18 hores per l’auditori Lluís Peiró de Montaverner;  Eugenia Manzanera, a més del diumenge en Quatretonda, estarà el dissabte a les 19 hores a la Casa de Cultura de Fontanars; i el Espejo Negro clourà l’edició d’enguany el diumenge a les 18:30 hores a Ontinyent amb Óscar, el niño dormido, la història d’un xiquet en coma al qual després de nou mesos de son, un matí fred d'hivern, li succeïx una cosa extraordinària... A disfrutar, que s’acaba!

  Pujar