elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El comité provincial de Ciutadans destaca l'impuls de les agrupacions de l'Horta Nord

El comité provincial de Ciutadans destaca l'impuls de les agrupacions de l'Horta Nord
  • Giner: “El treball és constant per a reforçar les agrupacions i millorar els seus municipis des de la política útil de Cs”

L'El coordinador del comité de la província de València de Ciutadans (Cs), Fernando Giner, ha destacat “l'impuls de les agrupacions de l'Horta Nord”. Després de la reunió del comité a Massalfassar, Giner ha lloat “l'esforç que s'està fent en municipis com Rafelbunyol, Massalfassar, Massamagrell, Pobla de Farnals, Albuixech o Foios”.

S'està treballant durament i amb molta il·lusió”, ha assegurat Giner, qui ha assenyalat “la importància del municipalisme per a Cs”. “No pot ser d'una altra manera perquè és un dels eixos principals perquè la ciutadania tinga una vida més còmoda en pobles i ciutats sostenibles”, ha argumentat.

En aquest sentit, ha subratllat “la labor de Cs a Massalfassar on Higinio Yuste ostenta l'alcaldia des de setembre”. “Els esforços del govern municipal estan centrats ara en el desbloqueig Pla Edificant perquè Massalfassar puga tindre un col·legi públic de qualitat”, ha detallat Giner, al mateix temps que ha subratllat “la política útil i eficaç de Cs en el municipi de l'Horta”.

Pujar