elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els festivals i exhibicions de diferents modalitats de les Escoles Esportives Municipals

Comencen els festivals i exhibicions de diferents modalitats de les Escoles Esportives Municipals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen els festivals i exhibicions de diferents modalitats de les Escoles Esportives Municipals - (foto 2)
  Comencen els festivals i exhibicions de diferents modalitats de les Escoles Esportives Municipals - (foto 3)

  Les Escoles Esportives Municipals han preparat un calendari de festivals amb el qual oferiran exhibicions dels seus progressos en diferents modalitats. Des d'ahir, 14 de desembre, fins al pròxim dia 22, s'aniran succeint les propostes per a tots els públics.

  Ahir es va iniciar el calendari de festivals nadalencs que s'organitza des de les Escoles Esportives Municipals (EEM) de l'Eliana. La primera activitat es va oferir al Centre Sociocultural del municipi, i en ella van participat els xiquets i xiquetes inscrits en Dansa... els quals, a més, van rebre la visita de Papà Noel.

  La propera cita serà el campionat de tenis que es disputarà el pròxim dissabte, 16 de desembre, a partir de les 9:15 hores. Una bona oportunitat per presenciar els avanços dels integrants d'un dels esports de raqueta amb més arrelament a l'Eliana.

  En la setmana següent, s'aniran succeint les propostes: el dimarts, 19 de desembre, s'oferirà un Festival de Taekwondo (a partir de les 17:30 hores) a la Sala de Ball que es troba sota el Pavelló Municipal. Aquest mateix dia també s'ofrerirà el Festival de Gimnàstica Rítmica (en el Pavelló Municipal, a partir de les 18:00 hores).

  El dimecres 20, triple oferta: a les 18:15 hores, exhibició de Karate en el Poliesportiu; a les 18:30 hores, Festival de Patinatge Artístic en la pista exterior d'aquesta infraestructura municipal. I, de 17:00 a 20 hores, jornada dedicada al Judo (a la Sala habilitada per practicar aquesta modalitat). El dijous, 21 de desembre, també hi haurà una jornada de Judo (amb idèntic horari i en el mateix lloc).

  Les propostes acabaran el divendres, 22 de desembre. D'una banda, es podrà practicar Ioga en família (a les 18:30 hores, a la sala de Dansa, sota el Pavelló). Hi haurà, així mateix, una jornada de portes obertes per pintar mandales (il·lustracions que evoquen al budisme i l'hinduisme, i són usades com a tècnica de relaxació i antiestrés quan se les dona color).

  Pujar