elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Col·legi de Metges de València facilita un llistat de metges jubilats disposats a ajudar en la crisi del coronavirus

El Col·legi de Metges de València facilita un llistat de metges jubilats disposats a ajudar en la crisi del coronavirus

    El Col·legi de Metges de València (ICOMV) ha posat a la disposició de la Conselleria de Sanitat un llistat de voluntaris compost per metges jubilats o sense activitat i per Metges sense especialitat per a recolzar en el combat del virus COVID-19

    A més, ha elaborat un segon llistat de metges sense especialitat. En aquest cas la majoria són els metges que han aprovat el MIR, però no aconseguit plaça. A aquest col·lectiu, per a facilitar la seua col·legiació, no se'ls cobra la quota d'inscripció.

    “Des del Col·legi de Metges de València insistim que des de la Conselleria de Sanitat es realitzen tots els esforços possibles per a dotar dels mitjans preventius als nostres metges, perquè puguen realitzar amb seguretat les accions necessàries per a afrontar i combatre la pandèmia en la Comunitat” afirmen en un comunicat.

    Finalment, mostren el seu compromís i s'adhereixen a les últimes declaracions de l'Organització Mèdica Col·legial: “La seguretat dels professionals és essencial per a poder continuar combatent aquesta pandèmia. Han d'articular-se les mesures excepcionals que atorga l'Estat d'Alarma per a poder disposar de material per a tots”.

    Pujar