28 de setembre de 2020 28/9/20

El Club de Lectura Juvenil torna a la Biblioteca de l'Eliana

  El Club de Lectura Juvenil de l'Eliana ha tornat este mes de setembre a la Biblioteca Municipal. El projecte pretén no solament incentivar la lectura sinó convertir-se en un espai on els participants expressen els seus interessos, i poden conèixer a més gent amb les seues mateixes inquietuds. Per a la Regidora de Joventut, Isabel Montaner, aquesta iniciativa segueix la línia de "oferir al jovent alternatives al tipus d'oci més estipulat, i entra dins del projecte de la Regidoria de fomentar entre la joventut plans d'oci saludable i responsable".

  El Club de Lectura Juvenil se celebra els divendres, es dirigeix a un públic d'a partir d'11 anys i està dinamitzat de nou per Anika Lillo, figura referent quant al foment de l'experiència lectora entre els joves.

  Des que es va inaugurar divendres passat 21 de setembre, l'elecció dels llibres a llegir està encara oberta a les propostes dels joves participants, i qualsevol persona interessada encara pot incorporar-se a la següent sessió, el pròxim divendres 28 de setembre, a les 17.30h a la Biblioteca Municipal.

  L'edició passada del Club de Lectura Juvenil es va desenvolupar des de febrer fins al juny, i en ella van participar un total de 26 joves, atorgant-li una bona acollida. Es van llegir un total de 7 llibres mitjançant els quals es van tractar temes com el medi ambient, la igualtat, el bullying o l'amor.

  El Regidor de Biblioteca, Enrique Martínez, ha destacat que "esta nova edició ha estat molt demandada pels pares i els propis participants, i tractarem de seguir la mateixa dinàmica d'acostar la lectura als joves, però sobre tot, de propiciar que l'amor pels llibres siga una experiència compartida."

  Pujar