elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club de Gimnàstica Rítmica d'Alcàsser obté grans resultats en el Trofeu Federació

El Club de Gimnàstica Rítmica d'Alcàsser obté grans resultats en el Trofeu Federació
  • An-Isabel Petrova es va proclamar campiona provincial i autonòmica i l'equip format per Alba Sarabia i Eva Velencoso es va alçar amb el campionat provincial

MÉS FOTOS
El Club de Gimnàstica Rítmica d'Alcàsser obté grans resultats en el Trofeu Federació - (foto 2)
El Club de Gimnàstica Rítmica d'Alcàsser obté grans resultats en el Trofeu Federació - (foto 3)
El Club de Gimnàstica Rítmica d'Alcàsser obté grans resultats en el Trofeu Federació - (foto 4)

El passat dissabte 3 i diumenge 4 de juliol el Club de Gimnàstica Rítmica d'Alcàsser va participar en la localitat del Campello en el Trofeu Federació Individual i Equips, obtenint grans resultats en l'última prova de la temporada.

Concretament, An-Isabel Petrova va destacar en la seua actuació en proclamar-se campiona provincial i autonòmica. Per part seua, Anushik Khanjyan va obtenir la medalla de bronze en el torneig provincial i es va classificar en quarta posició en la competició autonòmica.

En la competició per equips, el conjunt format per Alba Sarabia i Eva Velencoso es va proclamar campió provincial, classificant-se, a més, en quarta posició autonòmica. Per part seua, l'equip format per Sofía Garcia i Paula Ausina va obtenir dues medalles de bronze, una en el torneig provincial i una altra en l'autonòmic.

"Des de l'Ajuntament d'Alcàsser volem felicitar el Club de Gimnàstica Rítmica per posar un fermall d'or perfecte a la seua temporada 2021", ha indicat l'alcaldessa Eva Zamora, qui ha destacat "el treball i la constància" dels seus integrants per a aconseguir aquests èxits.

Actualment es troba obert el termini de matriculació per a tots els nivells del Club de cara a la pròxima temporada.

Pujar