18 de setembre de 2020 18/9/20

Ciutadans manifesta la seua preocupació per la ‘deixadesa’ de la Diputació en el funcionament de Egevasa

Ciutadans manifesta la seua preocupació per la ‘deixadesa’ de la Diputació en el funcionament de Egevasa - (foto 1)

  El representant de Ciutadans (Cs) en Egevasa, Javier Crespo, ha manifestat “la seua preocupació per la deixadesa de la Diputació en el funcionament de l'empresa, que porta dos trimestres sense convocatòries del consell d'administració”.

  Crespo ha explicat que “Egevasa és una empresa amb 30 anys d'història, que necessita la implicació de la Diputació per a donar solucions i millorar les prestacions del subministrament, clavegueram i depuració del d'aigua als municipis valencians”. No obstant açò, ha advertit, “constatem una falta de suport de la corporació provincial perquè la seua activitat s'ajuste a aquests objectius”.

  Per a Crespo, “el problema sorgeix si una de les parts de Egevasa deixa de realitzar la seua comesa, amb el perjudici que comporta per als municipis als qui dóna servei i el risc per als més de tres-cents treballadors de l'empresa”.

  El representant de Cs ha indicat que “la Diputació té la responsabilitat d'obtenir el màxim rendiment i benefici de les empreses d'aquesta institució”. Per açò, ha destacat, “no es pot entendre aquesta actitud de deixadesa d'aquests últims mesos”.

  “La falta de convocatòria de consells d'administració, dificulta a més la nostra obligació, com a representants dels ciutadans de la província, de fiscalitzar i controlar”, ha recordat el conseller.

   

   

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar