27 de setembre de 2020 27/9/20

Ciutadans detecta irregularitats en l'adjudicació de les subvencions d'igualtat de l'any passat

Ciutadans detecta irregularitats en l'adjudicació de les subvencions d'igualtat de l'any passat - (foto 1)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació, Mamen Peris, ha registrat hui una pregunta sobre les subvencions concedides en 2017 als municipis menors de 30.000 habitants per al compliment del principi d'igualtat entre hòmens i dones. “Hem detectat errades en diferents municipis als quals se'ls adjudica la subvenció”, ha destacat.

  La diputada ha especificat que “sorgixen dubtes perquè hi ha municipis, concretament Benetússer, Ayora i Carlet, que aconseguixen més punts dels quals, segons les bases de la convocatòria, els correspondrien”.

  A més, ha detallat, “també hem trobat possibles irregularitats en la desestimació de la subvenció per a Alcublas i Benaguasil”.

  Per tot açò, la diputada ha explicat que “volem saber si la diputada d'Igualtat Isabel García, del PSPV, és conscient d'estes errades; si ho és, per què les ha permés i com pensa subsanar-les”. “Esperem que estes circumstàncies anòmales es corregisquen amb celeritat per a fer complir com correspon les bases de la convocatòria”, ha conclòs.

   

   

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar