21 de setembre de 2020 21/9/20

Ciutadans Almàssera promet la reobertura de la piscina coberta

Ciutadans Almàssera promet la reobertura de la piscina coberta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans Almàssera promet la reobertura de la piscina coberta - (foto 2)

  El cap de llista de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia d'Almàssera, Jesús Pastor, ha promés “la reobertura de la piscina coberta al més prompte possible”. “Està inutilitzada des de fa tres anys quan se'ns va dir que en tres mesos estaria solucionat”, ha criticat.

  Respecte a la mobilitat, ha destacat, “resoldrem el cacau en la zona nord d'Almàssera”. A més, ha assegurat, “donarem suport als emprenedors locals que vulguen establir-se en el nostre municipi; els autònoms són prioritaris per a Cs”. Per això, ha explicat, “entre altres, donarem facilitats per a impulsar el mercat municipal”.

  Sobre l'horta, ha subratllat “centrarem la protecció en els agricultors; buscarem solucions perquè no té sentit protegir l'horta sense tindre en compte als que la cuiden i propicien l'activitat econòmica”.

  “Volem un poble més net, ens interessa el benestar dels ciutadans i portarem un control eficient i sostenible de les plagues existents, sobretot a l'estiu”, ha manifestat el candidat de Cs, qui també ha afirmat que “propiciarem un espai públic per als joves, impulsant iniciatives que fomente els valors humans, donant suport a la pràctica esportiva i les associacions esportives i culturals existents”.

  Finalment, abrigallat per altres membres de Cs com la diputada nacional María Muñoz, Pastor ha indicat que “estarem al costat de les persones amb discapacitat i/o d'avançada edat, mitjançant una residència i/o centre de dia per a les persones dependents, impulsant propostes educatives i sanitàries sobre aquest tema”.

  Pujar