21 de setembre de 2020 21/9/20

El cinema torna a l'Auditori de l'Eliana

    Després de l'aturada estiuenca de les projeccions a l'Auditori de l'Eliana, ja que el cinema es va traslladar com tots els anys a la terrassa d'estiu, torna aquest cap de setmana a estar activa la gran pantalla de la principal sala del municipi. Dues pel·lícules d'èxit, una d'elles estrenada fa tan sol un mes, componen l'oferta cinematogràfica a l'Eliana.

    Cafe Society, pel·lícula 46 de la filmografia de Woody Allen, relata una història amorosa entre el nebot d'un poderós productor de Hollywood i la secretària d'aquest. Aquest film està encara en cartell en les sales comercials i ha rebut elogis per part de la crítica. L'altra proposta és per a tots els públics i del gènere d'animació. Xicotets i majors tindran l'oportunitat de gaudir de Mascotas, tot un èxit de taquilla que es va estrenar el passat 5 d'agost i que trasllada a l'espectador a una trepidant aventura protagonitzada per animals de companyia.

    Les sessions seran a les 17:30 per a Mascotes i a les 19:30 per a Cafe Society, tant el dissabte 1 com el diumenge 2 d'octubre. El preu de les entrades, que ja es poden adquirir a través d'internet en la recentment estrenada web municipal www.elientrada.es, tenen un preu de 3,50 €, 2,50 € per a menors de 3 a 13 anys, persones jubilades i titulars del carnet jove.

    Pujar