20 de setembre de 2020 20/9/20

El Centre Ocupacional de la Diputació rep el seu primer certificat de qualitat

El Centre Ocupacional de la Diputació rep el seu primer certificat de qualitat - (foto 1)
  • Les instal·lacions del Complex Educatiu Misericordia acullen a 60 persones adultes amb discapacitat psíquica amb l'objectiu d'afavorir la seua integració laboral i social

MÉS FOTOS
El Centre Ocupacional de la Diputació rep el seu primer certificat de qualitat - (foto 2)
El Centre Ocupacional de la Diputació rep el seu primer certificat de qualitat - (foto 3)
El Centre Ocupacional de la Diputació rep el seu primer certificat de qualitat - (foto 4)
El Centre Ocupacional de la Diputació rep el seu primer certificat de qualitat - (foto 5)
El Centre Ocupacional de la Diputació rep el seu primer certificat de qualitat - (foto 6)

El Centre Ocupacional de la Diputació de València ha rebut el Certificat d'implantació del Sistema de Gestió de Qualitat UNEEN-ISO 9001:2015, un reconeixement qualitatiu que acredita el treball d'aquest centre dependent de l'àrea d'Inclusió Social de la corporació. Aquest centre ocupacional, que compta amb tres dècades d'història, acull diàriament a 60 persones adultes amb discapacitat psíquica amb l'objectiu d'afavorir la seua integració laboral i social.

En l'acte ha estat present la diputada encarregada de l'àrea, Rosa Pérez Garijo, qui se sent orgullosa del treball realitzat pel personal del centre. “No cal oblidar que fa tan sols quatre anys aquesta institució acumulava baixes i ni tan sols tenia garantida la seua continuïtat”, ha declarat Pérez Garijo. La diputada també ha explicat la importància d'haver inclòs al centre en la xarxa de Dependència, “amb el número de places demandades, aquesta institució no podia romandre fora de la xarxa”.

Per part seua, el director del Centre Ocupacional de la Diputació, Antonio Muñoz, s'ha mostrat molt satisfet amb la implantació del Sistema de Gestió de Qualitat acreditat per l'Institut de Certificació OCA. “Hem treballat molt dur, però al final ho hem aconseguit gràcies al treball de tot el personal; ara haurem de mantindre'ns en aquest estàndard i continuar millorant”, ha subratllat Muñoz.

Durant l'acte, assistents i alumnes han pogut gaudir de l'exposició anual que realitzen els participants dels tallers. Entre els objectes exposats destaquen els portaveles, les catifes artesanals de llana i diversos brodats en mocadors i bosses.

La Finestra de la Diputació de València

La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
Pujar