5 de desembre de 2020 5/12/20

Un centenar de joves participen en la I Street Gaming de l'Eliana

Un centenar de joves participen en la I Street Gaming de l'Eliana - (foto 1)
  • La jornada d'oci saludable va suposar una cita de referència per a joves de 12 i 30 anys amb la realitat virtual i les noves tecnologies

Un centenar de joves van participar dissabte passat, 28 de desembre, en la I Street Gaming de l'Eliana. La  Casa de la Joventut va ser el lloc de trobada de joves de 12 i 30 anys en una jornada dissenyada especialment per a ells, on van poder conéixer els secrets i les potencialitats de la realitat virtual i de les noves tecnologies, de la mà d'experts orientadors en la matèria.

L'activitat d'oci saludable i formatiu s'emmarca dins de la programació especial per a aquest Nadal, organitzada per la Regidoria de Joventut, amb l'objectiu de promoure l'ús responsable de les noves tecnologies.

Els assistents a la jornada van poder experimentar l'últim en realitat virtual situant-se dins del propi joc. Simulant pilotar i conduint cotxes en els circuits més famosos de tot el món amb el Gran Turisme Sport o batent-se en duel sobre el terreny de joc en el FIFA 20 o el Fortnite. Tampoc va faltar l’Arcade Retro, on van poder provar alguns dels grans jocs del passat com ara Street Fighter i uns altres van arribar a reptar als seus propis pares als jocs que més triomfaven en els salons recreatius dels 80's i 90's.

Entre els premis, els guanyadors es van fer amb una cadira gamer per a mantindre una postura còmoda i saludable, un teclat i un ratolí per a l'ordinador i uns auriculars per a gaudir d'una autèntica experiència en el joc.

El regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha qualificat l'activitat de “tot un èxit” i ha anunciat que hi haurà una segona edició. Comeche ha destacat que la jornada haja comptat amb experts que han oferit pautes als joves per a jugar d'una forma responsable, “no podem negar la tecnologia, per això és necessari oferir als joves les eines necessàries per a utilitzar-la correctament”, ha afegit.

Pujar