elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Celebració del dia de l’arbre a Llombai

Celebració del dia de l’arbre a Llombai
  MÉS FOTOS
  Celebració del dia de l’arbre a Llombai - (foto 2)
  Celebració del dia de l’arbre a Llombai - (foto 3)
  Celebració del dia de l’arbre a Llombai - (foto 4)
  Celebració del dia de l’arbre a Llombai - (foto 5)
  Celebració del dia de l’arbre a Llombai - (foto 6)

  L'Ajuntament de Llombai ha celebrat el dia de l'arbre. El dijous 2 de febrer s'ha realitzat una plantació de 150 planters en una zona pròxima al municipi. La celebració ha tingut un caràcter didàctic, ja que s'ha comptat amb la col·laboració del CEIP Sant Francesc de Borja. L'alumnat de 1r, 2n i 3r primària, uns 100 xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus mestres, han tingut l'ocasió de plantar un arbre. Han estat tutoritzats pels alumnes de l'EFA La Malvesia que també ha participat en la celebració. L'alumnat s'ha desplaçat caminant fins a la zona de plantació. En l'acte també han participat l'agent forestal de la zona, membres del Grup d'Acció Ambiental, tècnics de medi ambient de l'Ajuntament, mestres i professors que han oferit unes xarrades prèvies d'assessorament tècnic i han treballat la conscienciació mediambiental.

  L'acte tindrà la seua continuïtat el dissabte 4 de febrer amb una altra plantació a realitzar en la partida del Romeral. En este cas seran 70 xiquets i xiquetes i 20 monitors pertanyents al projecte Santa Marta de Càritas de València els que realitzaran la repoblació dins del programa del Dia de l'Arbre de la Generalitat Valenciana.

  A més,la setmana pròxima es realitzarà una segona jornada de plantació amb l'alumnat de 4t, 5é i 6é de primària. En esta segona fase esyà previst plantar unes 150 plantes de carrasca, savina i pi. Amb estes accions l'Ajuntament es sumà a la celebració del dia de l'Arbre i a la conscienciació per a protegir el medi que ens envolta.

  Pujar