elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló de rugat ha cel·lebrat el dia de la bicicleta

Castelló de rugat ha cel·lebrat el dia de la bicicleta
  • El passat diumenge dia 27 d’octubre, la Regidoria de Sostenibilitat i Hàbits Saludables, des de la seva área d’Esports va organitzar un seguit d’activitats, amb gran participación de la población de totes les edats

MÉS FOTOS
Castelló de rugat ha cel·lebrat el dia de la bicicleta - (foto 2)
Castelló de rugat ha cel·lebrat el dia de la bicicleta - (foto 3)

El passat diumenge 27 d’octubre Castelló de Rugat va celebrar el dia de la bicicleta. Aquesta jornada, organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament castellonenc amb la col·laboració del “Grup Esportiu Les Gerres”, el “Club Ciclista Benicadell” i la Policia Local, va congregar un gran nombre de participants de totes les edats. Els més menuts van realitzar un trajecte per dintre del poble i els més majors van fer el seu recorregut pel terme municipal. En acabar els respectius recorreguts, en la Plaça del Mercat va hi haure un refrigeri per a tots els participants acompanyat de bona música.

L’objectiu d’aquesta activitat, que l’Ajuntament de Castelló de Rugat realitza anualment, és promoure l'ús d'aquest mitjà de transport sostenible i de cridar l'atenció sobre els drets dels ciclistes, així com destacar els beneficis de l'ús de la bicicleta tant per a la salut com per a la mobilitat sostenible.

 

Pujar