elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló de Rugat i Agullent pròximes cites d’”Entre Muntanyes”

Castelló de Rugat i Agullent pròximes cites d’”Entre Muntanyes”
  • Aquesta és una iniciativa conjunta de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la de l’Alcoià-Comtat

MÉS FOTOS
Castelló de Rugat i Agullent pròximes cites d’”Entre Muntanyes” - (foto 2)

Les localitats de Castelló de Rugat i Agullent acolliran les pròximes rutes gratuïtes d’”Entre Muntanyes” programades per aquest cap de setmana. Cal recordar que ‘Entre Muntanyes’ és una programa de turisme mediambiental organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat.

D’aquesta manera, el dissabte aquesta iniciativa arribarà a Castelló de Rugat amb la “Ruta entre termes”. Els participants eixiran a les 9:00 hores des del poliesportiu, per agafar el camí conegut com a “ruta de la serra” fins a arribar al Pou de Castelló. Es continuarà el recorregut per les fons de Rugat i la serralada del Morquí, fins a arribar de nou al poliesportiu. Serà una excursió de dificultat mitjana-alta, 9 quilòmetres de distància i 4 hores de durada aproximada.

Diumenge, ‘Entre Muntanyes’ estarà en Agullent. En aquesta ocasió, l’eixida, a les 9:00 hores, serà des de la Font Jordana. Les persones participants gaudiran de la ruta circular PR CV-135 i passaran per l’ermita de Sant Vicent, el Fornet de la Neu, l’Alt del Torrater o el Mas de Vicedo, entre altres. Aquest recorregut tindrà una durada de 4 hores, 10 quilòmetres i un nivell de dificultat mitjà.

Els excursionistes deuran portar esmorzar, aigua, gorra, protecció solar i roba i calçat adequat per a l’activitat. Encara que totes les rutes són gratuïtes és necessari inscriure’s. Qualsevol persona interessada ho podrà fer a través de la web www.valldalbaida.com o el formulari web https://goo.gl/t3RqUn

Pujar