21 de setembre de 2020 21/9/20

La Casa de la Dona ja és una realitat a Albaida

La Casa de la Dona ja és una realitat a Albaida - (foto 1)

  Albaida ja ha estrenat la seua Casa de la Dona, un nou servei gratuït que el municipi ha pogut posar en marxa aprofitant el programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València.

  El diputat provincial que lidera l’àrea, Bartolomé Nofuentes, ha visitat la localitat per conèixer com s’ha desenvolupat la iniciativa i ha volgut felicitar al Consistori per “aprofitar les eines amb les que estem dotant als municipis des de la Diputació per tractar de pal·liar les desigualtats entre dones i homes”.

  En aquest sentit, Nofuentes també s’ha mostrat molt satisfet del paper que està jugant la institució valenciana, ja que “estem aconseguint que tots els municipis reforcen les seves polítiques d’igualtat amb programes com el de la Gestió i Retenció del Talent”.

  Amb una atenció personalitzada, el servei constituirà un primer punt de contacte per a totes les dones que necessiten qualsevol tipus d’assistència, convertint-se en un enllaç amb la resta d’àrees de l’Ajuntament, com l’ADL o el servei psicològic.

  Per altra banda, també es treballarà de manera coordinada amb la Policia Local, per tal de preveure casos de violència masclista, i amb les escoles i instituts. Així, ja s’han organitzat diferents xerrades als instituts i s’estan dissenyant activitats de conscienciació i tallers per a les escoles.

  A més, la Casa de la Dona conta amb un espai de lactància i diversos ordinadors.

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar