4 d’agost de 2020 4/8/20

Càrcer es disputa la segona jornada de la XV Lliga Juvenil Tecnificació de Raspall

Càrcer es disputa la segona jornada de la XV Lliga Juvenil Tecnificació de Raspall - (foto 1)
  • Divendres passat es va disputar la 1ª jornada d'aquesta competició en el trinquet de Bellreguard y aquesta mateixa vesprada es juga la 2a jornada en el trinquet de Càrcer

Divendres passat 22 de novembre es va disputar la primera jornada de la XV Lliga Juvenil Tecnificació de Raspall, en la qual es van disputar un total de quatre partides en el trinquet de Bellreguard. En les dues primeres partides de la vesprada es van enfrontar els equips del grup A, la primera partida d'aquesta competició la van disputar la parella d'Andreu de Barxeta i Victor de Rafelbunyol que van jugar contra Andreu de Castelló Rugat i Marc de Bellreguard, en aquest encontre van eixir vencedors els segons per un marcador de 15 a 25. La segona partida d'aquesta primera jornada, va jugar la parella de Ruben de Sumacarcer i Sergi del Genovés que van perdre contra Fran de Moixent i Juan Carlos de Sueca per un marcador de 15 a 25. Les dues parelles vencedores es col·loquen primeres amb empat a tres punts en aquest primer grup.

En el tercer i quart enfrontament van competir els equips del grup B, on primerament es van enfrontar la parella de José Ramón de Canals i Fran de Rafelbunyol contra l'equip de Joan de Rafelbunyol i Jordi de Senyera, aquesta partida la van guanyar els segons per un resultat inflat de 5 a 25. Finalment, en la quarta partida la parella de Raúl de Quatretonda i Hugo de Bicorp van guanyar per la mínima (25-20) a l'equip de Josep d'Ondara i Diego de Rafelguaraf, en la qual va ser la partida més emocionant d'aquesta primera jornada. En aquest grup és primer en solitari l'equip de Joan de Rafelbunyol i Jordi de Senyera amb tres punts.

Hui dimecres 27 de novembre es juga la segona jornada d'aquesta XV Lliga de Tecnificació Juvenil de Raspall en el trinquet de Càrcer. A partir de les 17 hores de la vesprada es jugaran les quatre partides d'aquesta segona jornada.

Programació 2ª jornada XV Lliga Juvenil tecnificació de Raspall, trinquet de Càrcer, dimecres 27 de novembre:

17.00 hores – Andreu de Barxeta i Victor de Rafelbunyol – Rubén de Sumacàrcer i Sergi del Genovés.

17.45 hores – Fran de Moixent i Juan Carlos de Sueca – Andreu de Castelló de Rugat i Marc de Bellreguard.

18.30 hores – Jose Ramón de Canals i Fran de Rafelbunyol – Raúl de Quatretonda i Hugo de Bicorp.

19.15 hores – Josep d'Ondara i Diego de Rafelguaraf – Joan de Rafelbunyol i Jordi de Senyera.

Pujar