27 de setembre de 2020 27/9/20

La brigada de 4 persones especialitzada en obres ja treballa per pal·liar els danys de la DANA a la Font de la Figuera

  • Finançada pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Labora, desenvoluparà treballs des de hui dimecres fins al 30 de juny de 2020.

L'Ajuntament de la Font de la Figuera acaba de donar la benvinguda als 4 brigadistes especialitzats en obres que ajudaran a pal·liar els danys que va ocasionar la DANA en la població. Des de hui dimecres fins al 30 de juny de 2020, un oficial i tres peons (tots ells de la població), incidiran en l'adequació de les superfícies més greument afectades pel temporal.

Les seues accions es desenvoluparan en diversos murs, com l’ubicat junt a la font de Baix, el del ‘camí Fondo', el de la ‘Vegueta' i el de el camp de futbol municipal. També treballaran en l'adequació de la desviació de les aigües del dipòsit de Blasco-Ibáñez, que arriben des de 'les cases de Corbí'.

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Labora, va convocar fa unes setmanes subvencions per a finançar la contractació de desocupats en els plans extraordinaris d'ocupació que va aprovar el Consell de la Generalitat Valenciana. L'objectiu és realitzar actuacions que pal·lien els danys del temporal de pluges (DANA) a la Comunitat Valenciana que van esdevenir el 11 i el 14 de setembre passats.

La Font de la Figuera, percebrà 60.000 euros, la quantia que li correspon com a municipi afectat. En paraules de l'alcalde, Vicent Muñoz, "amb aquest tipus de subvencions fomentem l'ocupació alhora que ajudem a el restabliment de les superfícies afectades per la DANA, cosa necessària a causa de les greus afeccions arran del temporal".

Els ajuts es destinaran a finançar els costos salarials, inclosa la cotització a la Seguretat Social, dels aturats contractats per a aquestes obres.

Pujar