elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els bombers rescaten un home i el seu gos a una sèquia de Riola

Els bombers rescaten un home i el seu gos a una sèquia de Riola
  MÉS FOTOS
  Els bombers rescaten un home i el seu gos a una sèquia de Riola - (foto 2)
  Els bombers rescaten un home i el seu gos a una sèquia de Riola - (foto 3)
  Els bombers rescaten un home i el seu gos a una sèquia de Riola - (foto 4)
  Els bombers rescaten un home i el seu gos a una sèquia de Riola - (foto 5)

  Els bombers del Consorci Provincial de Bombers de València han rescatat en el matí del diumenge a un home i el seu gos caiguts a una séquia de la localitat de Riola. S’hi han mobilitzat bombers de Cullera, Alzira, i sergents de Gandia i Alzira.

  L’avís s’hi ha rebut a les 11.12 h i sembla que l’home s’havia llançat a l’aigua per rescatar el seu gos, que havia caigut. Tots dos han sigut succionats pel buit d’una comporta de regulació d’aigua de la séquia, que creava un sifó. Han quedant atrapats darrere de la comporta, a una zona interior amb poca altura per a respirar.

  Immediatament, s’hi ha demanat a l’ajuntament que tancara el pas d’aigua per baixar el nivell i assegurar el bon estat de la persona i el seu gos.

  Per a realitzar el rescat, un bomber ha accedit a la zona equipat per a rescat aquàtic. Una vegada el nivell de l'aigua ja s’havia reduït, s'ha extret a l'home i al gos travessant un túnel de la séquia d'uns 20 metres, i assegurant en tot moment el procés mitjançant corda guia.

  Ja a l’exterior, l’home es trobava en bon estat, mentre que el gos presentava una ferida a la pota que ha sigut atesa en un primer moment pels bombers.

   

  Pujar