29 de setembre de 2020 29/9/20

Benigànim a favor de l'empoderament femení i sensibilitza sobre la violència contra les dones

Benigànim a favor de l'empoderament femení i sensibilitza sobre la violència contra les dones - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benigànim a favor de l'empoderament femení i sensibilitza sobre la violència contra les dones - (foto 2)

  Amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones (25 de novembre), l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Benigànim ha organitzat una sèrie d'actuacions i activitats per a sensibilitzar sobre la situació de violència i maltracte a les dones i col·laborar en el procés d'empoderament femení.

  Una d'elles és la taula redona organitzada el dimarts 20 de novembre en la que es parlara de l'abordatge de la violència de gènere a l'àmbit local. "La xarxa que protegeix" és el nom que rep aquest encontre on participaran membres de la Policia Local i la Guàrdia Civil, la treballadora social del Centre de Salut, i l'assessora jurídica, la Psicòloga EEIIA i el coordinador del Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament.

  L'Alcaldessa, Amparo Canals participarà com a moderadora. A més, es presentarà el díptic informatiu de "No més violència contra la dona".

  Una altra actuació programada és l'emissió de cançons amb missatge feminista i de denúncia per la megafonia municipal dues voltes al dia, i la representació de l'obra de teatre "Desde el infierno" a l'Auditori Municipal "Paco Salvador" el dia 28 a les 18.00 h amb entrada gratuïta.

  A més, cal destacar que des d'ahir queda iniciada la Xarxa de Municipis protegits contra la Violència de Gènere impulsada per la Diputació de València de la qual Benigànim forma part com a municipi fundador.

  Pujar