30 de setembre de 2020 30/9/20

Benifairó de la Valldigna, Aielo Malferit, Murla, Polinyà aposten per les xiques en les partides de festes

Benifairó de la Valldigna, Aielo Malferit, Murla, Polinyà aposten per les xiques en les partides de festes - (foto 1)
  • Les millors jugadores del nostre esport autòcton tenen un mes d'agost carregat de partides de festes en moltes localitats del nostre territori

La dona cada temporada té més presència en el nostre esport autòcton i aquest estiu novament les millors jugadores de raspall podran gaudir de moltes partides de festes. Aquest cap de setmana es juguen en quatre localitats (Benifairó de la Valldigna, Aielo de Malferit, Murla i Polinyà del Xúquer), que anunciaran en les seues partides de festes a jugadores destacades del nostre esport autòcton.

El divendres 2 d'agost, a Benifairó de la Valldigna jugaran a partir de les 11.30 hores, Nerea de Moixent, Noelia de Beniparrell i Natalia de Navarrés contra Erika d'Alqueria de Asnar, Amparo de Moncada i Myriam d'Alqueria d´Asnar. El dissabte 3 d'agost es jugara en el trinquet d'Aielo de Malferit, el diumenge 4 d'agost es jugara al carrer de Murla i el dilluns 5 d'agost, al carrer artificial de Polinya del Xúquer.

La setmana passada algunes de les jugadores també van jugar partides de festes a Gata de Gorgos, Alfarp i Almussafes. Al llarg de les pròximes setmanes les millors jugadores jugaran en les localitats de Faura, Ador, Almoines, Pobla del Duc, Benicolet,.. La Federació de Pilota Valenciana col·labora amb les entitats que volen organitzar partides amb les jugadores de màxim nivell per a continuar promocionant a la dona en el nostre esport autòcton, en aquestes dates on no tenen competicions oficials.

A partir del 31 d'agost, començara novament la competició oficial amb l'inici del XXI Autonòmic de raspall parelles, Trofeu Diputació de València 2019, jugant 68 equips la competició femenina que continua augmentant la seua participació en les competicions oficials.

Pujar