elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca el IV concurs del cartell de Falles de l'Eliana

Arranca el IV concurs del cartell de Falles de l'Eliana

  La Junta Local Fallera de l'Eliana posa en marxa la IV edició del concurs de cartells fallers del municipi. Es tracta d'una iniciativa que persegueix la divulgació de la Festa Fallera, permetent als interessats, que complisquen els requisits, presentar-se al concurs.

  L'estil és lliure, la composició de la imatge ha de ser inèdita i s'ha d'acompanyar del rètol “Falles de l'Eliana 2020”, el lema insigne del poble: “l'Eliana en Falles Festa Segura” i, a més, especificar  qué les nostres festes són “Patrimoni Immaterial de la Humanitat”.

  El termini d'inscripció es va obrir el passat 28 de gener i romandrà obert fins al pròxim 19 de febrer, en què es tancarà l'admissió dels treballs. La presentació dels mateixos es pot fer en la bústia de la Junta Local Fallera de l'Eliana, entregant-lo en mà a la Casa d’Associacions els dilluns a partir de les 19:00h,  a través d'algun vocal de junta de les comissions falleres o abans del 16 de febrer en l'Oficina de Correus, si es desitja enviar per aquesta via.

  El lliurament del premi s'efectuarà durant la Gala de l'Exaltació Fallera, que se celebrarà el 23 de febrer a les 17:30h, a l'Auditori Municipal.

  Des-de la Regidoria de Cultura Festiva, Enrique Martínez Escrivà, anima a tots els veïns i veïnes a participar en el concurs que “potencia la creativitat, l'enginy i l'originalitat en la festa per excel·lència de tots els valencians”.

  Pujar