30 de novembre de 2020 30/11/20

Aplaudiments i abraçades en la distància per a una veïna de Carlet en la seua 100 aniversari

Aplaudiments i abraçades en la distància per a una veïna de Carlet en la seua 100 aniversari - (foto 1)
  • Policia Local i veïns li van dedicar els aplaudiments de les 20 hores en un dia que va haver de celebrar sense la seua família

Asunción Burgos Moyano, veïna de Carlet, va viure aquest cap de setmana el seu aniversari número 100, un dia parar recordar però enterbolit per la crisi del coronavirus i l'ordre de confinament. Per a poder fer una mica més suportable aquesta celebració, els seus veïns van voler rendir-li un xicotet homenatge.

“Cuinera durant molts anys del menjador del col·legi Juan Vicente Mora, Asunción ha tirat avant als seus quatre fills amb un somriure i bon humor. Hui no podrà celebrar una gran festa amb la seua família per les circumstàncies, però esperem que a les 20 la felicitem des dels nostres balcons” va escriure l'Ajuntament a través de les seues xarxes socials.

I així va ser. Aquest diumenge de manera puntual i coincidint amb els ja tradicionals aplaudiments a sanitaris, els policies van recórrer el municipi amb les seues sirenes fins a arribar a la seua casa on la van felicitar amb aplaudiments i una abraçada en la distància.

Un gest al qual també es van sumar els veïns des dels seus balcons emocionant a la centenària.

Pujar