elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàsser trasllada la commemoració del 25-N a les xarxes

Alcàsser trasllada la commemoració del 25-N a les xarxes
  • Del 23 al 25 de novembre, Alcàsser posa en marxa la campanya 'Enxarxats contra la violència de gènere'

MÉS FOTOS
Alcàsser trasllada la commemoració del 25-N a les xarxes - (foto 2)

Alcàsser es prepara per a commemorar un 25-N atípic. «Tots els anys, des de l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, hem preparat una programació molt extensa que ocupava tot el mes de novembre per a celebrar el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones. No obstant això, enguany, ens hem hagut d'adaptar a la situació actual perquè la salut dels veïns i veïnes d'Alcàsser és la prioritat», ha explicat Cristina Lucendo, regidora d'Igualtat.

Per aquest motiu, la celebració del 25-N ha saltat a les xarxes socials. Del 23 al 29 de novembre, la ciutadania podrà participar en la campanya 'Enxarxats contra la violència de gènere'. Per això, només serà necessari triar un text o poema, gravar-se llegint-lo i enviar el vídeo per Whatsapp al telèfon 670 482 133 o al correu ccultural@alcasser.es amb el DNI i l'autorització per a publicar-lo a les xarxes.

«Cada dia publicarem un vídeo. Per això, anime a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta campanya per a mostrar el nostre rebuig a la violència masclista», ha assenyalat la regidora. A més, ha recordat que «al ple del passat dimecres, la corporació va aprovar tant la declaració institucional contra la violència masclista, que publicarem en vídeo el pròxim 25 de novembre, com el Dia de la Dona Rural».

Des de l'Ajuntament d'Alcàsser es treballa cada dia per a protegir a les víctimes i prevenir la violència masclista. En aquest sentit, cal destacar la recent adhesió del municipi al programa estatal de VioGen que, en paraules de l'alcaldessa Eva Zamora, «permet un major seguiment i control dels casos, ja que es millora la coordinació entre la Policia Local d'Alcàsser i la Guàrdia Civil, la Policia Autonòmica i la Nacional».

Alcàsser també forma part de la Xarxa de Municipis protegits contra la Violència de Gènere.

Pujar