elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàsser sortejarà carrets de la compra entre el veïnat que compre als comerços locals

Alcàsser sortejarà carrets de la compra entre el veïnat que compre als comerços locals
  • Per a entrar en el sorteig, serà necessari fer una compra de mínim 20 euros

L'Ajuntament i l’Associació d'Empresaris i Comerciants d’Alcàsser (AECA) s’han adherit a la campanya ‘Comerç Local, Comerç Brutal’, impulsada per la Diputació de València i la Unió Gremial, amb l’objectiu de seguir fent passos per a dinamitzar i fomentar la compra als comerços locals. En aquesta ocasió, es recupera un element tan característic com el carret de la compra i es reinventa per a sortejar-lo entre els veïns i veïnes que compren tant al mercat, com als comerços d’Alcàsser.

«Continuem impulsant el comerç local adherint-nos a aquesta campanya per a reivindicar la importància del comerç de proximitat, modern i de qualitat perquè, a més, és un dels principals motors econòmics del nostre municipi», ha explicat la regidora de Comerç Paqui Abella.

A la presentació de ‘Comerç Local, Comerç Brutal’ assistiren tant  el vicepresident de la Diputació, Carlos F. Bielsa, el president de la Unió Gremial, Juan Motilla, i el president d’AECA, Fernando Sangerman, com l’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, que va destacar «el treball que s’està fent des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament per a incentivar la compra tant al mercat municipal, com als comerços locals perquè són fonamentals per al desenvolupament del nostre poble».

Per a participar en el sorteig, només fa falta presentar el tiquet de compra, amb un import igual o superior a 20 euros, a l’oficina de l’ADL (C/ Sant Antoni, 40) fins al 4 de gener, i en horari de 10.00 a 14.00 i dijous de vesprada de 17.00 a 19.00 hores. Així, per cada compra, s’obtindrà una butlleta per al sorteig.

Les persones guanyadores es coneixeran el pròxim 5 de gener. Així, els premiats hauran d’acudir abans del 15 de gener a l’oficina ADL per a arreplegar un dels fantàstics carros de compra. Només es lliurarà un carro per client.

Pujar