elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàsser reconeix la tasca del professorat en el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Alcàsser reconeix la tasca del professorat en el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
  • L'Ajuntament ha preparat un vídeo per a agrair el treball que exerceix tant el professorat com els equips directius dels centres educatius del municipi

Hui, 30 de novembre, se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora i, des de l'Ajuntament d'Alcàsser, s'ha volgut reconéixer i posar en valor la tasca que exerceixen tant els equips docents, com els equips directius de tots els centres educatius del municipi. Per això, explica la regidora d'Educació, Cristina Lucendo, "hem preparat un vídeo sorpresa per a agrair-los tot el treball que han dut a terme, i continuen realitzant, per a posar en marxa el curs escolar i convertir les aules en espais segurs".

En aquest sentit, Lucendo ha assenyalat que "el curs acadèmic està funcionant molt bé i, per descomptat, es deu tant a l'esforç del professorat, com de l'alumnat i les famílies". Així, per al vídeo, s'ha comptat amb la participació de familiars, alumnat, la regidora Cristina Lucendo i l'alcaldessa del municipi, Eva Zamora, que han enviat missatges d'agraïment. Així mateix, el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler, també forma part d'aquesta sorpresa.

Des de 2017, Alcàsser forma part de la Xarxa de Ciutats Educadores i, des de llavors, "treballem perquè l'educació no només es quede a l'aula, sinó que repercutisca en tota la societat", explica Lucendo. Per part seua, l'alcaldessa ha volgut destacar la importància de ser Ciutat Educadora, ja que "és una aposta per una educació igualitària i oberta, que combata qualsevol tipus de discriminació i, per descomptat, que implique a tota la societat".

En el primer any, Alcàsser va retre homenatge als iaios i iaies pel seu treball en l'educació dels més menuts; en 2018, va ser el torn de reconéixer la tasca de les AMPES; i, l'any passat, es va posar el focus en l'alumnat del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica.

Enguany, quan se celebra el 30 aniversari del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, "és moment d'aplaudir a un sector que ha sigut clau perquè els i les estudiants d'Alcàsser hagen pogut recuperar un poc de normalitat", ha conclòs Zamora.

Pujar